Erhvervsrengøring

Dit firma tager sig bedst ud, hvis det stråler af renhed. Det symboliserer en klar vision og giver dine kunder en tryghedsfornemmelse af, at I er professionelle. Vi får hele firmaet skinnende rent fra kælder til kvist.

Mere end 10 års erfaring med erhvervsrengøring

 

For virksomheder, butikker og forretninger er det af allerstørste vigtighed at de benyttede lokaler fremstår rene og pæne. Snavsede lokaler sender et useriøst og sløset signal, hvorimod rene flader og skinnende gulve tydeligt signalerer professionalisme og overskud. Virksomheder, butikker og forretninger bør derfor alle holde deres bygninger rene, så de fremstår professionelle og med krystalklare budskaber. Derudover gavner en god rengøring også indeklimaet og dermed arbejdsmiljøet og effektiviteten i dit erhverv. Der er altså med andre ord al mulig grund til at få Royal Plus Services til at overtage rengøringen i din virksomhed, butik eller forretning. Vi har mange års erfaring med netop denne form for rengøring, og vi tager selvfølgelig hensyn til den enkelte kundes særlige behov, fx i forbindelse med gulve og tæpper.

Royal Plus Services har siden 2005 tilbudt professionel rengøring til erhverv i København. Vores dygtige rengøringsassistenter er håndplukkede, og arbejder efter firmaets fire nøgleord som er stabilitet, loyalitet, ansvarlighed og kvalitet. Hver kunde er unik for os, og derfor skræddersyer vi et tilbud, som passer netop til jer. Vi sørger for rengøringen til både store og små virksomheder, så indhent et gratis og uforpligtende tilbud på vores hjemmeside, så vi kan  kontakte dig, og få en snak om lige netop dine ønsker og behov.

Find os

Royal Plus København
HC Ørsteds vej 50 C 5sal
1879 Frederiksberg C

+45 53 77 32 86

info@royalplus.dk

Mandag – Torsdag: 07:00 – 17:00
Fredag: 7:00-16:00
Lørdag og Søndag: Lukket