Flytterengøring for private og erhverv

 

Uanset om man bor i en lille etværelses lejlighed, en stor penthouselejlighed eller en prægtig villa på Strandvejen, så er og bliver flytterengøring noget, man helst overlader til andre.

Flytterengøring – Hvad er det nu for noget?

Det er de færreste af os, der synes, at det er sjovt og spændende at gøre hovedrent i vores hjem. Uanset om man bor i en lille etværelses lejlighed, en stor penthouselejlighed eller en prægtig villa på Strandvejen, så er og bliver hovedrengøring/flytterengøring noget, man helst overlader til andre.

Par skændes om hvem der skal tage hovedrengøringen

Faktisk er hele 47% af de danske par oppe at toppes om, hvem der skal svinge støvsugeren og føre filtkluden i denne uge. Det er 47% for mange mener vi!

Når nu så mange kommer op at diskutere om hovedrengøring, så er den oplagte løsning jo, at stå sammen som et par og begge tage ansvar. Begge er ansvarlige for at rode, så det er vel også kun fair, at begge er fælles om oprydningen og den ugentlige hovedrengøring. Men, men, men, når man nu kan uddelegere denne trælse opgave, og slippe for dårlig stemning i parholdet, hvorfor så ikke slå til?

Hovedrengøring/flytterengøring hos Royal Plus Services

Hos os består en ordentlig omgang hovedrengøring af følgende:

  • Grundig aftørring af støv på alle flader
  • Grundig afvaskning af køkkenlåger samt indvendigt i skabe
  • Rensning af ovn, komfur og håndvask
  • Rengøring af indvendige og udvendige overflader på hårde hvidevarer
  • Afvaskning af vindueskarme, dørkarme, borde, lamper, nips, paneler mm.
  • Grundig støvsugning af alle gulve
  • Grundig afvaskning af alle gulve
  • Grundig rengøring af fliser, spejle, bruseniche, badekar, håndvask, toilet og blandingsbatterier samt grundig afvaskning af vægge og indvendige/udvendige skabe/hylder på badeværelset.

De fleste har for det meste særlige ønsker til, hvad der skal gøres rent, som ikke nødvendigvis står på en almindelig liste over hovedrengøring, men fælles for de fleste, er nu engang, at ingen rigtig har lyst til at tage action og udføre arbejdet.

Vi har lysten og ekspertisen!

Hos Royal Plus Services synes vi godt om rengøring, og vi gør en dyd ud af, at levere et godt stykke arbejde, som alle kan være tilfredse med – hver gang. Bestiller du hovedrengøring hos os, behøver du ikke diskutere med din samlever, men kan derimod få mere tid og overskud i hverdagen – hver uge, hele året rundt. På den måde hjælper vi med at gøre danske par lidt gladere, og det er vi stolte af!

Find os

Royal Plus København
HC Ørsteds vej 50 C 5sal
1879 Frederiksberg C

+45 53 77 32 86

info@royalplus.dk

Mandag – Torsdag: 07:00 – 17:00
Fredag: 7:00-16:00
Lørdag og Søndag: Lukket