Rengøringsfirma Århus

 

Hvor findes der en solid samarbejdspartner med fokus på miljø, indeklima og gode relationer? Det er selvfølgelig hos Royal Plus Services.

Vi vil til enhver tid have dine behov for øje, og vi er fleksible med hensyn til, hvilken dag og hvilket tidspunkt, du ønsker, vi skal komme og gøre rent i din virksomhed. Vi kan både gøre rent inden eller uden for dine åbningstider.

Sætter du også pris på et rent og harmonisk arbejdsmiljø, og er du på udkig efter et rengøringsfirma i Århus, der kan sikre dig netop dette? Så du kan trygt overlade opgaven til os, og bruge din tid på det du godt kan lide.

Hos Royal Plus Services, er vi grundige og sørger altid for at komme helt i bund og rundt i hjørnerne.  Vores medarbejdere sætter en dyd i at sikre dig et rent arbejdsmiljø. Vi arbejder med fokus på ansvarlighed, sikkerhed og ærlighed, og vi vil altid behandle din virksomhed med stor fortrolighed. Med rengørings aftale med Royal Plus Services er din virksomhed i gode hænder.

Dit firma tager sig bedst ud, hvis det stråler af renhed. Det symboliserer en klar vision og giver dine kunder en trygheds fornemmelse af, at I er professionelle. Vi klarer at få hele firmaet skinnede rent fra kælder til kvist.

Hos Royal Plus Services synes vi godt om rengøring, og vi gør en dyd ud af, at levere et godt stykke arbejde, som alle kan være tilfredse med – hver gang. Vi har stor erfaring, da vi siden år 2005 har tilbudt kvalitetsservice i Århus. Vi har udført professionel og kvalitetsrengøring for virksomheder og private i hele Østjylland.

Kundetilfredshed, fleksible løsninger og fornuftige priser er hvad vi tilbyder vores kunder.
Vi er altid omhyggelige når vi gør rent for vores kunder.
Vi er erfarne og du kan være sikker på, at vi behandler dine eller virksomhedens ejendele med stor respekt og forsigtighed.
Vi udfører: Hovedrengøring · Kontorrengøring · Håndværkerrengøring · Flytterengøring · Ad hoc rengøring · Vinduespolering. M.M.

Find os

Royal Plus København
HC Ørsteds vej 50 C 5sal
1879 Frederiksberg C

+45 53 77 32 86

info@royalplus.dk

Mandag – Torsdag: 07:00 – 17:00
Fredag: 7:00-16:00
Lørdag og Søndag: Lukket