Rengøringsfirma København

 

Det er slut med rengøring og bekymringer i hverdagen – få en hjælpende hånd af  Royal Plus Services.

Rengøring i København

Amager er med sine næsten 185.000 indbyggere Danmarks tættest befolkede ø. Stemningen er hektisk, og folk er målrettede og travle. Derfor er der ikke meget tid tilovers, til at gøre rent og pudse vinduer. Men fortvivl ikke! Royal Plus Services får bekymringer og stress til at forsvinde som dug for solen, ved at tilbyde rengøring til både private og erhverv, også på Amager.  

Det er slut med rengøring og bekymringer i hverdagen – få en hjælpende hånd af  Royal Plus Services. Vi gør rent i hele dit hjem, og forlader det ikke, før det er smukt og skinnende rent. Vi har stor erfaring, da vi siden år 2005 har tilbudt kvalitetsservice i både København og Århus. Vores professionelle og dedikerede team sørger for, at du bliver tilfreds, og dit hjem bliver rent. Vi tilbyder en grundig rengøring, og vi sørger for at komme alt støv til livs.

Dygtige rengøringsfolk – også i København

Med en dygtig og yderst motiveret stab, der har mange års erfaring inden for faget, garanterer vi dig rengøring i særklasse. Vi klarer alle overflader, og kommer ud i alle kroge med vores støveklude.

Hver kunde er unik, så derfor skræddersyer vi et tilbud præcis til dig. Ønsker du blot en engangsrengøring, kan dette købes direkte her på hjemmesiden, men ønsker du ugentlige rengøring eller rengøring hver 14. dag, så skal du indhente et tilbud, så vi sammen kan finde den perfekte løsning til lige netop dig. Det er nemt, og det tager kun ganske få minutter.

Vores fleksibilitet gør, at du kan vælge lige præcis, hvornår du vil have gjort rent. Vi gør rent netop i dit område på Amager, samt alle andre områder i København og Århus.

Find os

Royal Plus København
HC Ørsteds vej 50 C 5sal
1879 Frederiksberg C

+45 53 77 32 86

info@royalplus.dk

Mandag – Torsdag: 07:00 – 17:00
Fredag: 7:00-16:00
Lørdag og Søndag: Lukket