Spørgsmål og svar

Kontakt os

F.A.Q.

Er priserne inkl. eller ekskl. moms?

Hos RoyalPlus.dk er priserne for private og for erhverv inkl. moms.

Hvilket sprog taler rengørings-assistenterne?

De fleste rengøringsassistenter kan forstå og tale engelsk. Vi har også nogle assistenter, som snakker og forestår dansk.

Hvordan ændrer jeg den aftalte tid?

Ændring af rengøringsdag skal ske minimum en uge før. Aflysninger fra kunden skal ske minimum 2 dage før, ellers skal kunden betale for de aftalte antal timer. Opkald eller e-mails efter klokken 17.00 betragtes som dagen efter, da vi har lukket kl. 17.00 mandag til torsdag og kl. 16.00 fredag.

Har RoyalPlus.dk brug for en nøgle?

Vi foretrækker at kunden er hjemme første gang vi kommer for at vise assistenten rundt og evt. her udlevere en nøgle, så vi fremover kan være mere fleksible med tiden. Derefter behøves kunden ikke være hjemme når vi kommer. Det er også muligt at lave en aftale, hvor nøglen ikke bliver afleveret, fx at kunden lukker rengøringsassistenten ind hver gang.

Har RoyalPlus.dk selv rengøringsmidler med?
Ved rengøring hos private, sørger kunden selv for alle rengøringsmidler, hvorved risikoen for allergi mindskes. Dog hvis De ikke har mulighed for dette, kan vi godt sørge for at komme med vores egne rengøringsmidler til en ekstra pris af kr. 39,- pr. måned.
Har RoyalPlus.dk selv en støvsuger med?
Ved rengøring hos private, sørger kunden selv for støvsuger, gulvmoppe og spand.
Kommer rengørings-assistenten på en bestemt dag?
Ja, rengøringsassistenten kommer på en bestemt dag der passer bedst for kunden.
Skal jeg være hjemme, når I kommer?
Vi foretrækker, at du er hjemme første gang vores rengøringsassistent kommer ud. Dels for at introducere dit hjem og dels for at udlevere en nøgle. Derefter er det ikke nødvendigt, at du er hjemme når vi kommer.

Find os

Royal Plus København
HC Ørsteds vej 50 C 5sal
1879 Frederiksberg C

+45 53 77 32 86

info@royalplus.dk

Mandag – Torsdag: 07:00 – 17:00
Fredag: 7:00-16:00
Lørdag og Søndag: Lukket