Trappevask for erhverv og boligforeninger

 

Er der noget bedre end en frisk ren opgang? Det første der møder dig på vej til dit hjem. Royal Plus Services sørger for at din opgang er skinnende ren.

Trappevask – en frisk og ren velkomst

Royal Plus Service sørger for din ejendomsservice i København om omegn. Vi udfører rengøring af ejendomme for både bolig-, ejer- og andelsforeninger. Ring og få et uforpligtende tilbud på din ejendomservice.

Opgaverne kan lyde på alt fra trappevask samt rengøring af paneler og karme. Vi kommer fast og sørger for at der er pænt og rent, og at der ikke ligger skidt og støv i hjørnerne.

Vi tilbyder dig vinduespudsning så lyset også når ind i jeres opgang. Ligeledes er der mulighed for vinduespudning af de enkelte lejligheder. Vi brugerprofessionelt udstyr. Vores vinduespudser er professionel og har stor erfaring med at pudse vinduer.

Vi kan påtage os opgaven som vicevært og fuldfører alt fra snerydning, saltning, fejning… Vi sørger blandt andet  for at du ikke falder på halen i den kolde vintertid eller glider i de nedfaldne blade i efteråret. Royal Plus Services holder dit gårdmiljø rent og pænt.

Royal Plus Services rengører vaskerier, så der kan forblivr rent der hvor i  vasker tøj. Vi giver vaskerummet en god og grundig rengøring og sørger for at der er frisk og rent.

Trænger kælderen til en stor rengøring? Vi rengør kælderen og kommer løbende, for at sikre at jeres kælder er pæn og ren.

Har der været en besked fra en grafiti mager, kan vi også hjæpe jer med at få fjernet dette. Vi bruger professionelle redskaber og sørger for at jeres facader er pæne og rene.

Kort sagt vi hjælper jer med alle tænkelige opgaver i din ejendom. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på mail: info@royalplus.dk eller på telefon 53773286

Vi ser frem til at hjælpe jer med rengøringen af jeres ejendom.

Find os

Royal Plus København
HC Ørsteds vej 50 C 5sal
1879 Frederiksberg C

+45 53 77 32 86

info@royalplus.dk

Mandag – Torsdag: 07:00 – 17:00
Fredag: 7:00-16:00
Lørdag og Søndag: Lukket