Vinduespudser i København

 

 Uanset hvilke vinduer du har, får du altid den bedste oplevelse, så du igen kan se så langt øjet rækker. Vi giver din lejlighed, din bolig eller din virksomhed klarsyn til alle dine omgivelser. Det eneste du behøver at gøre er, at læne dig tilbage og nyde den gode udsigt.

Vinduespudsning i København og Århus

Som Erik Clausen siger i filmen ”Slip Hestene Løs”: Er du tyk, tynd eller hindu, man skal ku’ se ud af sit vindue.

Og dette har han så evigt ret i! Både privatpersoner, virksomheder og offentlige institutioner døjer ofte med skidt, snavs og fugleklatter på deres vinduer, men kan ved hjælp af en ordentlig omgang vinduespudsning, få en velfortjent ansigtsløftning. Både private hjem og virksomheder tager sig unægtelig bedst ud, når solens stråler med lethed kan trænge ind og oplyse  rummene. Smudsige vinduer er altså en forhindring for både sollys og selvfølgelig også for et godt udsyn, og det vil vi meget gerne gøre noget ved. Med mange års erfaring i bagagen, tilbyder Royal Plus Services vinduespudsning i topklasse – Selvfølgelig til fordelagtige priser. 

Ingen har lyst til, dag efter dag, at stirre på beskidte vinduer, men mange kan ikke overskue den opgave det er, igen at få vinduerne skinnende rene. Derfor anbefaler vi, at du lader Royal Plus Services dygtige vinduespudsere tage sig af jobbet. Vi bruger kvalitetsskrabere, der ikke efterlader grimme streger på ruderne. Hvad enten du vælger en engangspudsning eller en abonnementsordning, kan du trygt stole på, at vi ikke går, før dine vinduer skinner krystalklart. Prisen på din vinduespudsning afhænger af hvilke vinduer du har i din bolig, fx bondehusvinduer eller palævinduer, men giv os et kald eller kontakt os direkte på hjemmesiden, så vi hurtigt kan aftale pris, tid og sted.

Vi glæder os til at forbedre dit udsyn!

Find os

Royal Plus København
HC Ørsteds vej 50 C 5sal
1879 Frederiksberg C

+45 53 77 32 86

info@royalplus.dk

Mandag – Torsdag: 07:00 – 17:00
Fredag: 7:00-16:00
Lørdag og Søndag: Lukket